Uitdagend en Motiverend

Groepslessen

Sporten met een missie

Groepslessen

Met meer dan 35 groepstrainingen per week bieden wij voor onze leden een ruim aanbod aan diversiteit en gevarieerde lessen. Groepstrainingen zorgen ervoor dat je op een leuke, doelgerichte en enthousiaste manier aan je gezondheid kunt werken. Het behalen van resultaten draagt hier enorm in bij. De trainer daagt je uit, motiveert je en bezorgt je na de les een voldaan gevoel.

Kortom: Feel fit with a smile.

Waar ga jij voor?

Groepslessen in beeld

Pump

Is een trainingsvorm waarbij je op motiverende muziek alle spiergroepen  onder handen neemt. Met behulp van een stang en gewichten train jij je hele lichaam. Deze les is ideaal voor afname gewicht, meer spierkracht en een verbeterde spierconditie. Bij pump staat het verbranden van energie centraal en wordt deze work-out ook wel “The fastest way to get in shape” genoemd.

Groupchallenge

Is een training gericht op mobiliteit, flexibiliteit, kracht en balans. Het is dan ook een echte core stability training. In circuitvorm train je in 30 minuten tijd train jij je complete lichaam en maak je gebruik van verschillende materialen.  De training bestaat uit 6 verschillende oefeningen welke je 3 rondes herhaald. De eerste ronde wordt gezien als een techniek ronde. De tweede ronde vraag je direct al wat meer van je lichaam en bij de laatste ronde ga je maximaal.

Zumba

Is een fitnessprogramma. Het fitness programma is zo populair omdat het van een work-out een echt feest maakt. Het is gebaseerd op verschillende dansvormen en dat maakt het één van de leukste manieren om aan de nodige beweging te komen. Naast deze  ritmische les vorm werk je ook nog eens goed aan je algehele conditie. Kortom Party On!

Power Fitness

is een programma van 30 minuten waar je middels het gebruik van verschillende materialen werkt aan het verbeteren van je spierkracht en algehele conditie. Op heerlijke en motiverende muziek zorgt de trainer voor een geweldige fitness work-out.

Spinning

is een fietstraining op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit. de training is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je work-out. Met een weerstandsknop op de fiets en je eigen pedaalsnelheid. Deze leuke en gevarieerde training zorgt voor  verbetering van conditie en is ideaal om gewicht kwijt te raken.

Body X

is een trainingsvorm waarbij je een buis als basis voor de training gebruikt. Deze buis is gevuld met grint waardoor er continu verplaatsing van gewicht in de buis plaatsvind op het moment dat je deze beweegt. Deze training staat te boek als de optimale core-training. Je core bestaat uit je bekken, bil-, buik- en rugspieren en is daarmee de basis van je lichaam. Deze spieren zorgen voor een natuurlijke lichaamshouding, zodat je recht en stabiel staat. Je traint je spieren, maar ook conditie terwijl je optimaal calorieën verbrandt.

Balance

is een Yoga, Tai Chi, Pilates work-out waarbij je, op je eigen niveau, je flexibiliteit en kracht opbouwt en tevens jezelf leert focussen en ontspannen. Gecontroleerde ademhaling en concentratie, zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen uitvoert zodat je lichaam volledig in harmonie en balance komt. Hierdoor is deze trainingsvorm perfect om aan je lenigheid, stress vermindering en je fitheid te werken.

Bokszaktraining

is een full body workout waarbij al je spieren worden aangesproken. Centraal staat het toepassen van de juiste techniek bij het trappen en stoten op de bokszak, bokshandschoenen of kussens. Daarnaast worden er ook spierversterkende oefeningen gedaan zoals opdrukken, squats, schaduwboksen en buikspieroefeningen.

Strong

is een HIT training (high intensity work-out) waarbij je alleen jou lichaam gebruikt. Deze trainingsvorm zorgt ervoor dat je door lichaamsgewicht, spierconditionering, cardio en plyometrische trainingsbewegingen de fitnessdoelen sneller bereikt. Hierdoor krijg je spieruithoudingsvermogen, tonus en definitie, en zul je een verhoogde naverbranding ervaren.

Pound

is een muzikale fitness workout waarbij je met de groene ripstix drumt op de beats van de muziek. Pound is een full body workout, met een combinatie van pilates, sprong oefeningen en isometrische oefeningen (statische houdingen). De buik, billen, benen, rug en armen worden getraind zonder ingewikkelde danspasjes!

Body +

Is een work-out voor de leeftijdsgroep van 60 jaar en ouder die wel graag in  groepsverband aan zijn/haar gezondheid wil werken maar waarvan de intensiteit niet te hoog mag zijn. Tijdens deze les wordt het hele lichaam aangesproken. Zo worden de conditie en de spieren op verantwoorde wijze aangepakt zodat je ook op je oude dag gezond en fit blijft. Laat je verrassen door de variatie, leuke muziek en enthousiaste trainers. 

Dance Fit

is voor de jongere dans fanaten (tussen de 8 – 11 jaar) die het leuk vinden om verschillende dansstijlen van nu te leren. Zo leren ze kennismaken met de tiktok dansjes, streetdance, kids zumba en hip hop. Onbewust ontwikkelen zij hun lichaam en zullen ze een betere conditie, ritme en coördinatie krijgen.

Kickboksen

Tijdens deze training zullen met name de technieken van het trappen en stoten worden bijgebracht. Door verschillende oefeningen en combinaties leer je een betere kickbokser te worden. Zo kunnen hiervoor pads, kussens of bokszakken worden ingezet. Naast het ontwikkelen van je techniek komt de conditie en kracht ook zeker aan bod. Bij kickboksen is het belangrijk om naast het uitdelen te leren incasseren. Controle van lichaam en geest zijn hier belangrijk in. Met deze veelzijdige training verbeter je vooral de conditie, kracht, reactievermogen en  explosiviteit. Daarnaast  wordt je ook nog eens een stuk dynamischer. Het laatste stukje van de training staat in het teken van het sparren. Niet verplicht maar wel erg leuk en leerzaam.

50%

Gratis dagpas aanvragen

Kom een dag gratis en vrijblijvend bij ons sporten.

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden