Boeken, plannen en inzien resultaten

Sport Fabrik App

MyWellness App

De Sport Fabrik App

Met deze zeer gebruiksvriendelijke app krijg je toegang tot het reserveren van een groepstraining, het boeken van een afspraak met de fitness trainer, krijg je inzicht in je trainingsprogramma en de resultaten bekijken. Ook biedt de app de mogelijkheid om het buitensporten te koppelen zodat ook deze trainingen resultaten in de App worden opgeslagen. Middels deze instructiefilmpjes leggen we in 4 stappen uit hoe je een account kunt aanmaken tot het punt dat je de MyWellness app kunt gaan gebruiken.

In de 1ste en 2de stap leggen we uit hoe je een account kunt aanmaken via de website en op welke wijze je de app kunt downloaden en activeren op je telefoon.

Stap 3 en 4 geven je inzicht in hoe je een groepstraining en/of een afspraak met de trainer kunt boeken. 

Alles op een rij

MyWellness App

Middels deze video leggen wij uit hoe je een account kunt aanmaken om toegang te krijgen tot onze MyWellness App. Deze App geeft jou de mogelijkheid om deel te kunnen nemen aan groepstrainingen, een afspraak te boeken met één van onze fitnesstrainers, resultaten terug te kijken en nog veel meer.  Let op! De uitleg binnen deze instructievideo is ook de enige en juiste manier om de app in gebruik te kunnen nemen. Het is wel mogelijk om een account aan te maken via de Mywellness App maar niet de juiste. Doe je dit wel dan kom je na het aanmaken van een account in een wereldwijde omgeving terecht en ben je niet zichtbaar voor ons. Bekijk daarom even goed deze instructievideo en binnen een paar minuten is het geregeld.

Na dat je het account hebt aangemaakt dienen wij deze nog wel te te bevestigen. Zo voorkomen we dat niet-leden toegang krijgen tot de app.

Kom je desondanks de instructievideo er niet uit? Geen probleem vraag gerust één van onze medewerk(st)ers of klik op contact opnemen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we helpen je verder.

  Je gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden

50%

Gratis dagpas aanvragen

Kom een dag gratis en vrijblijvend bij ons sporten.

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden