Meer dan 35 lessen per week

Rooster

Sporten met een doel

Lesrooster

Met meer dan 35 groepstrainingen per week bieden wij voor onze leden de mogelijkheid om 7 dagen per week deel te kunnen nemen aan onze groepstrainingen. Wordt er bijvoorbeeld i.v.m. jou werk situatie een stukje flexibiliteit gevraagd? Geen probleem. De meeste groepstrainingen komen dan ook vaker dan 1 keer per week terug. Zo bieden ook onze groepstrainingen de mogelijkheid om te werken aan iedere doelstelling die je hebt. Of het nu om het verbeteren van je fitheid gaat,  je in gewicht graag wat zou willen afvallen of geestelijke ontspanning zoekt. Onze groepstrainingen bieden hierbinnen mooie en doeltreffende oplossingen.

Zomerrooster

De zomer komt er weer aan en dat houdt in dat we in de periode van maandag 29 juli t/m zondag 25 augustus een aangepast rooster hebben. Bekijk het rooster goed en laat je niet ongewenst verrassen. De lessen die we blijven aanbieden in deze periode kun je ook terugvinden in onze MyWellness App.

Namens het gehele team van De Sport Fabrik willen wij iedereen alvast een fijne vakantie toewensen en hopen je nadien in goede gezondheid weer te mogen verwelkomen.

Team De Sport Fabrik

18-7 Fitnesspas

 

 

Heb je al een abonnement bij ons en wil jij graag blijven sporten in deze periode dan is de 18-7 fitness pas wellicht iets voor jou! Voor slecht (eenmalig) €49,99 kun jij iedere dag tussen 06:00 – 24:00 uur bij ons terecht. 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Hoe mooi is dat en zo geregeld bij één van onze collega’s van de receptie.

50%

Gratis dagpas aanvragen

Kom een dag gratis en vrijblijvend bij ons sporten.

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden