Sporten onder begeleiding

Over ons

Sporten onder begeleiding

Over de sportfabrik

Biedt jou de mogelijkheid om in een professionele omgeving te werken aan je gezondheid. Naast de vele faciliteiten zoals sauna, zonnebanken, beautysalon, gezellige lounge en 18/7 fitness bieden wij ook fantastische groepstrainingen aan zodat je op een leuke en doelgerichte manier kunt werken aan wat jij belangrijk vindt. 

Ligt bij jou de voorkeur bij het individueel trainen dan bieden wij jou de mogelijkheid om middels ons persoonlijk begeleidingsplan optimaal te werken aan je doelen. Naast de vele mogelijkheden bieden de sportschool zeer ruime openingstijden aan en professionele begeleiding.

Wij helpen je dan ook graag op weg en vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt! Ons motto is ‘Onze leden zijn de ambassadeurs van De Sport Fabrik’

Sporten onder begeleiding

Ontstaan

In september 2005 heeft Olympic Gym Losser haar deuren geopend. Het doel was destijds de gemeente Losser actiever te krijgen en een begrip in gemeente te worden. Iedereen moest bekend zijn met ons geweldige fitnesscentrum. Al snel groeide ons bedrijf naar 700 leden en dat binnen 24 maanden na opening. 

Binnen de organisatie waren de peilen gericht op modieus, ruimte, gezelligheid en betrokkenheid. Al snel voelden de leden zich thuis en steeg het ledenaantal naar 1000+. In de afgelopen jaren is hard gewerkt het centrum up to date te houden en zo mee te kunnen met al het nieuws wat de fitnessbranche te bieden heeft. Nu 13 jaar later is er toch wel het een en ander veranderd.

Sporten onder begeleiding

De "fabriek"

Het bedrijf is volledig zelfstandig gegaan en is verder gegaan onder de nieuwe naam “De Sport Fabrik” Waarom deze naam. Het pand aan de Smitsbreeweg 8 te losser waar De Sport Fabrik gevestigd is heeft toch wel een “fabrieks”  historie. Rond 1965 heeft de familie Olde Daalhuis opdracht gegeven het pand te laten bouwen door aannemer Bulthuis. In de beginfase stonden er spoelers die garen via een spoelmachine van klossen op konden wikkelen. Later werd het pand ingericht als breierij door de familie Old Daalhuis. Er werd op rondbreistoelmachines interlock gebreid waar ondergoed van gemaakt werd. Daarnaast was er een zogenaamde lappenwinkel waar men lapjes stof kon kopen. Het bedrijf werd later overgenomen door een andere zoon van Olde Daalhuis. Die verhuurde het aan Trioliet voor opslag.

50%

Gratis dagpas aanvragen

Kom een dag gratis en vrijblijvend bij ons sporten.

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden